Studio za jezike ENGLISARA je jedan od novih centara za učenje stranih jezika koji je u svoj program implementirao najnovije i najefikasnije metode učenja. Kod nas se uči lako i brzo.

Verujemo da smo svi sposobni da naučimo bilo koji strani jezik, bez obzira na starost ili druge okolnosti, pa su stoga u našu školu dobrodošli polaznici svih uzrasta jer imamo kurseve prilagođene kako našim najmlađim, tako i školarcima, ali i odraslim polaznicima.

Učenje jezika je izuzetno bitno u modernom svetu pa je naš cilj, pre svega, da kod polaznika probudimo interesovanje, radoznalost i ljubav prema jeziku koji uče. Prioriteti su nam kvalitetna nastava i podjednaka posvećenost svakom polazniku, kao i njihovo zadovoljstvo.

Naši predavači su stručni, mladi, ambiciozni i izuzetno posvećeni svom poslu, a već imaju praksu i iskustvo u radu sa decom i odraslima. Motivisani su i kreativni, i trude se da ljubav prema jeziku prenesu i na svoje učenike. Sve vreme prate Vaš napredak i podstiču Vas da se trudite i budete još bolji.Časovi se odvijaju u komfornom i prijatnom ambijentu, a na časovima vlada vedra i opuštena atmosfera.

U radu koristimo savremene programe za učenje stranih jezika uz obilje dodatnih audio i video materijala i moderne udžbenike eminentnih svetskih izdavača. Nastavni program je prilagođen svim uzrastima i nivoima znanja, a osmišljen je tako da na stranom jeziku naučite da komunicirate slobodno, samouvereno i ispravno.

Pozitivni komentari i preporuke naših polaznika daju nam vetar u leđa, ali uspeh ne uzimamo zdravo za gotovo već stalno pokušavamo da poboljšamo kvalitet nastave i predavača. Cilj nam je da iz naše škole polaznici izađu zadovoljni.

Smatramo da pravo na dodatno obrazovanje treba da imaju svi, te smo formirali niske i pristupačne cene. Mi Vam ne obećavamo da ćete naučiti jezik za 15 dana, za to je potreban kontinuiran rad i strpljenje, ali Vam obećavamo da ćete učiti sa velikim zadovoljstvom i uživanjem.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i obogatite svoje znanje. I ne zaboravite „Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrediš.’’

POZOVI
RUTA