Poluindividualni kursevi engleskog jezika namenjeni su parovima, prijateljima ili kolegama koji žele zajedno da uče ili usavršavaju strani jezik. Ovakvi časovi mogu biti zabavniji i zanimljiviji jer ste u društvu osobe koju poznajete i sa kojom se osećate prijatno, a time i lakše usvajate nova znanja. Učenje u poluindividualnim grupama je izuzetno efektno, a našim stručnim predavačima je lakše da iz svakog polaznika izvuku maksimum. Ovakve kurseve svakako mogu pohađati i polaznici koji se ne poznaju, a koji žele da rade u paru i imaju što više vremena za razgovor na jeziku koji uče.

Poluindividualni kurs nudi Vam vreme za razjašnjenje svega što Vas interesuje ili Vam predstavlja problem, ali ostavlja i dovoljno vremena za razgovor sa osobom koja je na istom nivou znanja.

Program nastave osmišljen je tako da polaznici aktivno učestvuju u procesu usvajanja jezičkih struktura i vokabulara neophodnih za poboljšanje svih jezičkih veština. Ovakav vid nastave idealan je za polaznike koji zbog posla ili drugih obaveza ne mogu da se uklope u grupne termine. Predavači su maksimalno posvećeni i u radu koriste inovativne nastavne metode, a glavni cilj je da polaznici sigurno progovore strani jezik koji uče.

Nastava se održava u beogradskom naselju Mirijevo dva puta nedeljno u trajanju od 75 minuta. Na časovima se koriste udžbenici svetski priznatih izdavača kao i brojni drugi štampani, audio i video materijali.

Po završetku kursa svaki polaznik dobija i sertifikat o završenom nivou.

POZOVI
RUTA