Poluindividualni kursevi nemačkog jezika namenjeni su parovima, prijateljima ili kolegama koji žele zajedno da uče ili usavršavaju strani jezik. Ovakvi časovi mogu biti zabavniji i zanimljiviji jer ste u društvu osobe koju poznajete i sa kojom se osećate prijatno, a time i lakše usvajate nova znanja. Ovakav vid učenja je izuzetno efektan, a našim stručnim predavačima je lakše da iz svakog polaznika izvuku maksimum. Poluindividualne kurseve svakako mogu pohađati i polaznici koji se ne poznaju, a koji žele da rade u paru i imaju što više vremena za razgovor na jeziku koji uče.

Predavači su maksimalno posvećeni i u radu koriste inovativne nastavne metode, a glavni cilj je da polaznici sigurno progovore strani jezik. Ovakav vid nastave omogućava izvođenje različitih vežbi u paru čime se ubrzava aktiviranje onoga što ste naučili.

Nastava se održava u beogradskom naselju Mirijevo dva puta nedeljno u trajanju od 75 minuta. Na časovima se koriste udžbenici svetski priznatih izdavača kao i brojni drugi štampani, audio i video materijali.

Po završetku kursa svaki polaznik dobija i sertifikat o završenom nivou.

POZOVI
RUTA