Individualni kursevi engleskog jezika namenjeni su onima koji iz nekog razloga ne žele rad u grupi i bolje se snalaze ukoliko uče sami, kao i onima koji žele brži napredak, ili zbog svojih obaveza nisu u mogućnost da se prilagode fiksnim terminima nastave.

Ovakvi kursevi traju 3 meseca, a nastava se održava u beogradskom naselju Mirijevo dva puta sedmično u trajanju od 75 minuta. Individualni kursevi engleskog jezika potpuno su prilagodjeni Vama, Vašem tempu rada i obavezama, te termine časova možete dogovoriti sa svojim profesorom. Časovi su dinamični i zanimljivi uz osnovni cilj da što pre i što bolje ovladate jezikom koji učite. Profesori su stručni, iskusni i predani svom poslu, a njihov jedini cilj je Vaš uspeh u učenju. Fokusirani su isključivo na Vas, što im olakšava da uvide ono što predstavalja problem u savladavanju jezika, a samim tim i da modifikuju nastavni program i potpuno ga prilagode Vama.

Ukoliko imate dovoljno slobodnog vremena, izuzetno ste motivisani i  želite da budete što više izloženi stranom jeziku koji učite i na taj način brže i bolje ovladate njime, za Vas smo osmislili posebne intenzivne i superintenzivne individualne kurseve. Na intenzivnim individualnim kursevima časovi se održavaju tri puta nedeljno i traju po 75 minuta, dok se na superintenzivnim individualnim kursevima nastava izvodi pet puta nedeljno u trajanju od 75 minuta.

Na časovima se koriste svetski priznati udžbenici, ali i brojni drugi materijali koji nastavu čine zanimljivijom i omogućavaju lakše razvijanje jezičkih kompetencija.

Prilikom upisa se vrši besplatno ulazno testiranje čime utvrdjujemo Vaš nivo znanja, a po završetku kursa svaki polaznik dobija i sertifikat o završenom nivou.

POZOVI
RUTA