Individualni kursevi engleskog jezika namenjeni su onima koji iz nekog razloga ne žele rad u grupi i bolje se snalaze ukoliko uče sami, kao i onima koji žele brži napredak, ili zbog svojih obaveza nisu u mogućnost da se prilagode fiksnim terminima nastave.

Ovakvi kursevi traju 3 meseca, a nastava se održava u beogradskom naselju Mirijevo dva puta sedmično u trajanju od 75 minuta. Individualni kursevi engleskog jezika potpuno su prilagodjeni Vama, Vašem tempu rada i obavezama, te termine časova možete dogovoriti sa svojim profesorom. Časovi su dinamični i zanimljivi uz osnovni cilj da što pre i što bolje ovladate jezikom koji učite. Profesori su stručni, iskusni i predani svom poslu, a njihov jedini cilj je Vaš uspeh u učenju. Fokusirani su isključivo na Vas, što im olakšava da uvide ono što predstavalja problem u savladavanju jezika, a samim tim i da modifikuju nastavni program i potpuno ga prilagode Vama.

Na časovima se koriste svetski priznati udžbenici, ali i brojni drugi materijali koji nastavu čine zanimljivijom i omogućavaju lakše razvijanje jezičkih kompetencija.

Prilikom upisa se vrši besplatno ulazno testiranje čime utvrdjujemo Vaš nivo znanja, a po završetku kursa svaki polaznik dobija i sertifikat o završenom nivou.

10% POPUST
30% POPUST
15% POPUST
20% POPUST
10% POPUST
30% POPUST
15% POPUST
20% POPUST
10% POPUST
30% POPUST
15% POPUST
20% POPUST
Igrajte za popust
Unesite email adresu i pokrenite točak.
Pravila igre:
  • Jedan korisnik - jedan aktiviran kod svakih 180 dana.
  • Svi pokušaji prevare biće diskfallifikovani.
POZOVI
RUTA