Ukoliko Vam iz nekog razloga ne odgovara rad u grupi i bolje se snalazite kada učite sami, ali i ukoliko zbog svojih obaveza niste u mogućnosti da se prilagodite fiksnim terminima grupnih kurseva, za Vas smo osmislili i individualne kurseve nemačkog jezika.

Ovakvi kursevi traju tri meseca, a nastava se održava u bogradskom naselju Mirijevo dva puta sedmično u trajanju od 75 minuta. Individualni kursevi su potpuno prilagođeni Vama, Vašem tempu rada i potrebama, a termine časova možete dogovoriti sa profesorom.

Časovi su dinamični i zanimljivi uz osnovni cilj da što pre i što bolje ovladate jezikom koji učite. Profesori su stručni, predani svom poslu i motivisani da Vam pomognu u radu. Fokusirani su isključivo na Vas, što im omogućava da lakše uvide potencijalne probleme u učenju, a samim tim i da modifikuju i prilagode nastavni program.

Na časovima se koriste svetski priznati udžbenici, ali i brojni drugi audio i video materijali koji omogućavaju lakše usavršavanje svih jezičkih kompetencija.

Prilikom upisa se vrši besplatno ulazno testiranje čime utvrdjujemo Vaš nivo znanja, a po završetku kursa svaki polaznik dobija i sertifikat o završenom nivou.

POZOVI
RUTA