Individualni časovi engleskog jezika pogodni su za one koji smatraju da bolje uče sami nego u grupama, koji žele brži napredak ili nisu u mogućnosti da se prilagode fiksnim terminima nastave.

Dužinu trajanja časova birate sami – 60, 75 ili 90 minuta.

Ovakvi časovi namenjeni su prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih škola koji nisu zadovoljni svojim ocenama, studentima koji žele da se pripreme za ispite, ili onima koji žele da obnove svoje znanje ili porade na savladavanju odredjenog jezičkog problema.

Nastava engleskog jezika održava se u beogradskom naselju Mirijevo i odvija se u prijatnoj atmosferi sa stručnim, strpljivim i posvećenim profesorima čiji je osnovni cilj Vaš uspeh u učenju.

Termine održavanja časova prilagodjavate sebi i svojim obavezama, a profesori će zatim po potrebi obezbediti i sav dodatni materijal kako bi na lakši i brži način savladali gradivo.

Ukoliko nivo znanja polaznika to omogućava, nastava će se u potpunosti odvijati na stranom jeziku, čime će polaznici steći neophodno samopouzdanje i popraviti svoje komunikacijske veštine.

Prednost ovakvih časova je i u tome što su predavači potpuno posvećeni Vama i u mogućnosti su da plan i program, ali i tempo rada prilagode svakom pojedinačnom polazniku i pomognu da se sa lakoćom savlada svaki problem u učenju engleskog jezika.

POZOVI
RUTA